Marire buze

Mărire buze

Procedura de mărire buze vă conferă buze naturale, pline, senzuale

Orice femeie își dorește să arate și să se simtă extraordinar, astfel încât multe persoane optează pentru proceduri de mărire a buzelor pentru a obține un aspect natural deosebit. Deși există o multitudine de oferte pe piață, există idei preconcepute legate de această procedură, întrucât un număr mare de persoane caută în mod eronat proceduri pentru botox buze. Însă, în cazul persoanelor care își doresc buze voluminoase dar naturale în același timp, această procedură de augmentare buze se face cu ajutorul acidului hialuronic, obținând astfel un aspect impecabil și rezultate naturale.

Ai admirat femeile cu buze pline, dar naturale și care se potrivesc cu restul trăsăturilor? Atunci poți încerca o mărire buze cu acid hialuronic, pentru buze mai conturate sau puțin mai pline.

Iată care sunt în prezent principalele tendințe în ceea ce privește investiția în mărire buze (te poți inspira din ele, în alegerea formei dorite):

  • Accentuarea formei naturale a buzelor;
  • Ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, pentru obținerea unui look optimist;
  • Corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate);
  • Înălțarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț;
  • Mărire buze inferioare, pentru un look senzual;
  • Corectarea asimetriilor de formă sau volum.

Te-ai hotărât? Atunci te așteptăm la o consultație! Primul pas e să discutăm, să înțelegem ce îți dorești și ce așteptări ai de la această procedură, să te informăm care este considerat standardul de frumusețe în ceea ce privește volumul și forma buzelor, să îți arătăm care sunt modalitățile de mărire buze și modelare a liniilor acestora și apoi să alegi varianta care ți se potrivește.

Folosim acid hialuronic de cea mai bună calitate, de la producătorii prestigioși de acid hialuronic. Și în această privință vei avea de ales între 2 sau mai multe substanțe, la același nivel calitativ superior.

În cadrul clinicii noastre îți oferim o gamă largă de tratamente faciale de specialitate. Indiferent că îți dorești o procedură naturală de îmbunătățire a aspectului pielii tale cu terapia vampir (PRP), mezoterapie facială, sau alte tratamente non-invazive pentru un ten perfect, îți punem la dispoziție soluțiile potrivite pentru a te simți și a arăta extraordinar.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru mărire buze!

Durată

45 – 60 Minute

Durere

Redusă, anestezie locală

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%