Tratament acnee

Tratament acnee

Tratament acnee » O problemă de care poți să scapi indiferent de vârstă!

Este important să acordăm atenție pielii noastre și să căutăm cel mai eficient tratament acnee pentru noi. Despre acnee, o afecțiune a epidermei, se știe că este prezentă la peste 85% dintre adolescenți și la peste 50% dintre persoanele cu vârstă peste 30 de ani, de multe ori cu un puternic impact negativ la nivel social și psihoemoțional. Tratată necorespunzător, acneea poate lăsa pete pigmentare sau cicatrici inestetice care persistă pe durata întregii vieți. Este așadar esențial ca această problemă dermatologică să fie tratată la timp și în mod adecvat!

Te așteptăm la Clinica Derma Elite să stabilim un diagnostic corect, să facem analize suplimentare acolo unde este cazul, apoi să îți prezentăm toate variantele de tratament acnee și să o alegem împreună pe cea potrivită ție!

 

Alege un tratament antiacneic special conceput pentru tine

 

De la tratamente locale până la tratamente sistemice și proceduri dermatologice specializate, avem la dispoziție o multitudine de variante de tratament acnee, indiferent de gravitatea ei sau de vârsta pe care o ai.

Pentru asigurarea unui tratament eficient, este foarte important să participi la o consultație inițială, pentru a stabili împreună care este cea mai bună soluție pentru tenul tău. Acest lucru este foarte important, pentru că există numeroase soluții cosmetice pentru a scăpa de această problemă, însă există doar unele variante care pot să fie potrivite în cazul tău. Astfel, după stabilirea unui tratament antiacneic potrivit pentru tine, te vei bucura în curând de o piele fără acnee, precum și sfaturi specializate pentru îngrijirea și prevenția acestei afecțiuni.

O metodă eficientă și fără efecte adverse pentru tratamentul acneei o reprezintă peelingul chimic. Iar din multitudinea de soluții de peeling existențe pe piață, îți recomandăm pentru tratamentul acneei peelingul chimic cu soluție Jessner modificat. Este un tratament fantastic pentru acnee, cicatrici și pete post-acnee. Un singur tratament poate fi de ajuns pentru a scăpa de pori blocați, puncte negre și pentru a îmbunătăți textura pielii. Dacă suferi de acnee activă, un program de 3-4 tratamente efectuate la 3-4 săptămâni este indicat.

Te așteptăm la Derma Elite cu soluții moderne și eficiente!

Ne poți contacta la numărul de telefon 0742 900 800 sau ne găsești pe pagina de Facebook a Clinicii Derma Elite.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Descoperă întreaga selecție de tratamente faciale oferită în cadrul clinicii noastre, și bucură-te de un ten frumos și tânăr pentru mai mult timp, fără intervenții invazive și dureroase.

Solicită o consultație pentru tratament acnee!

Durată

30 Minute

Durere

Minim disconfort

Îngrijire post - procedură

Hidratare, fotoprotecție

Muncă

Imediat

Activități sociale

4 – 5 Zile

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%