Tratamente boli cu transmitere sexuală

Tratamente boli cu transmitere sexuală

Tratamente boli cu transmitere sexuală și soluții eficiente de diagnostic la Clinica Derma Elite

Este important să înțelegem faptul că există numeroase tratamente boli cu transmitere sexuală foarte eficiente și la îndemâna pacienților. Reținerile și prejudecățile în acest sens reprezintă o problemă reală și frecventă a zilelor noastre.

Din păcate, de multe ori, datorită jenei sau reținerii, pacienții nu caută ajutor specializat și își administrează un tratament incorect sau insuficient. Ca să fie și mai complicat, la multe persoane infecțiile cu gonococ sau chlamydia sunt asimptomatice, ducând la transmiterea bolii la partener, la cronicizarea infecției și apariția complicațiilor (infertilitate, boală inflamatorie pelvină, prostatită).

Fiecare dintre noi ar trebui ca cel puțin o dată pe an să ne facem un screening și, în caz de nevoie, să ne asigurăm că primim în timp util tratamente boli cu transmitere sexuală.

Nu suntem aici să te judecăm, suntem aici să te ascultăm și să rezolvăm problemele! Igiena vieții sexuale este cel puțin la fel de importantă ca igiena corpului sau a minții. Vom discuta de la egal la egal și vom identifica împreună factorii de risc (genetici sau care țin de mediu sau obiceiuri).

Urmează apoi recoltarea unor probe specifice, cum ar fi un examen bacteriologic din secreție uretrală sau vaginală, sumar de urină + sediment, urocultură, frotiu, Ag chlamydia din secreție sau ADN Chlamydia din urină etc., în funcție de simptome și de factorii de risc.

În urma datelor clinice și rezultatelor de laborator, se stabilește diagnosticul exact și se face tratament specific.

Pentru orice detalii, ne puteți contacta telefonic la nr. 0742 900 800 sau ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament boli cu transmitere sexuală!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

X

Activități sociale

X

Activitate fizică

X

Satisfacție

x