Videodermatoscopie

Videodermatoscopie

Videodermatoscopie – tehnologia cea mai avansată pentru depistarea cancerului de piele!

Știi câți oameni mor în fiecare în zi în lume din cauza melanomului, una dintre cele mai ucigătoare forme de cancer? Peste 55.000 de persoane își pierd viața anual din cauza lui! Cu ajutorul tău și folosind tehnologia de azi ne putem asigura că nu o să faci parte dintre ei!

Nimeni nu ar trebui să moară de melanom în zilele noastre! Pielea este organul cel mai ușor supus examinării, astfel încât folosindu-ne de videodermatoscopie (cea mai avansată tehnologie în depistarea cancerului de piele), putem identifica precoce orice leziune suspectă sau la risc de a se modifica și să o îndepărtăm în timp util.

Depistarea precoce a melanomului asigură o rată de supraviețuire de peste 95% deoarece este excizat înainte de a se întinde la alte organe.

Vă oferim primul sistem de videodermatoscopie Fotofinder din Cluj Napoca și printre primele 3 din România!

FotoFinder ATBM (Automatic Total Body Mapping) reprezintă standardul de excelentă în dermatoscopia digitală, dovedindu-se un instrument extrem de eficient pentru depistarea cancerului de piele, dar și a altor anomalii ale pielii. Acest sistem complex investighează în detaliu tegumentul și determină evoluția în timp a nevilor pigmentari (alunițelor).

  • În câteva secunde toți nevii sunt numărați digital și imaginile dermatoscopice sunt captate și asociate numerelor;
  • Sistemul Moleanalyzer ne oferă un scor de malignitate;
  • Semnele noi sau modificate sunt detectate la o singură scanare a întregului corp și medicul este avertizat asupra lor;
  • Imaginile noi captate sunt automat comparate și sistemul avertizează asupra oricăror modificări, uneori insesizabile ochiului uman;
  • Securitate maximă pentru pacient și pentru medic deopotrivă;
  • FOTO FINDER este sistemul de videodermatoscopie ales de mii de specialiști dermatologi din toată lumea.

Toată lumea, indiferent de vârstă, ar trebui să își examineze anual pielea prin intermediul unui consult de specialitate și o videodermatoscopie!

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru videodermatoscopie!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

X

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

X