Tratament varice și venectazii

Pregătește-ți picioarele pentru vară cu un tratament varice și venectazii!

Inestetice și de greu de ascuns, vasele de sânge vizibile de pe față și de pe picioare se transformă în adevărate obsesii. Dacă modificările vasculare ale feței pot fi acoperite cu fond de ten, nu același lucru îl putem face și cu vasele dilatate de pe picioare.

Mai mult, venectaziile, aspectul inestetic al venelor, se agravează pe timp de vară din pricina faptului că soarele dilată vasele de sânge și ne supără mai mult ca oricând, deoarece nu ne dorim să ne ascundem picioarele în pantaloni.

Clinica Derma Elite vă oferă cel mai versatil, sigur și puternic laser pentru tratament varice și venectazii, laserul Nd:Yag de la Syneron-Candela SUA.

Cu tehnologia cea mai avansată, cu un design unic și un sistem de răcire patentat, GentleMax Pro tratează sigur și eficient atât micile vase de sânge de pe față, cât și vasele mari albastre de pe picioare, la femeile și bărbații cu orice tip de piele.

În cadrul clinicii noastre îți punem la dispoziție o gamă largă de tratamente non-invazive și extrem de eficiente, ca să te poți bucura de un corp frumos și sănătos fără durere. Așadar, indiferent că ai nevoie de un tratament pentru varice foarte eficient, sau un tratament vergeturi în urma unei sarcini sau a pierderii în greutate, îți oferim soluțiile potrivite pentru tine.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament varice și venectazii!

Durată

30 Minute

Durere

Redusă

Recuperare

Ciorap elastic

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%