Tratament pori dilatați

Tratament pori dilatați

Alege cel mai bun tratament pori dilatați!

Porii sunt esențiali pentru sănătatea pielii tale, prin ei eliminându-se sebumul care îți păstrează pielea hidratată și moale. Fie genetic (tenul gras predispus la acnee) sau o dată cu înaintarea în vârstă, porii pot deveni foarte proeminenți și, datorită sebumului care se oxidează, capătă culoarea neagră. Chiar dacă nu este posibil să închidem acești pori dilatați sau să îi facem să dispară pentru totdeauna, dispunem de câteva modalități prin care să îi micșorăm și să îi facem puțin evidenți.

Te așteptăm la Clinica DermaElite să te învățăm ce rutină zilnică trebuie să adopți, ca tratament pori dilatați, ca să atenuezi vizibilitatea acelor puncte negre și pori dilatați.

De asemenea, te așteptăm să încerci tratamentele noastre pentru această problemă: peeling chimic sau microdermoabraziune.

Din perspectiva unui tratament pori dilatați, Microdermabraziunea combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Acest tratament pori dilatați, delicat și noninvaziv, a fost conceput pentru a înlocui tratamentele din saloanele de cosmetică. Microdermoabraziunea este potrivită tuturor tipurilor de piele. De la tenul uscat și normal pe care îl face mai strălucitor, la tenul gras/ acneic pe care îl face mai uniform și fără pori dilatați, la tenul matur căruia îi oferă vitalitate și reduce liniile fine, microdermabraziunea este o procedură sigură, non-invazivă și fără timp de recuperare.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj. Indiferent ce ai nevoie pentru a te bucura de un ten perfect și sănătos, îți oferim toate soluțiile specializate de care ai nevoie. Așadar, chiar dacă ai nevoie de un tratament antiacneic sau alte tratamente cosmetice profesionale în funcție de nevoile tale, îți stăm la dispoziție cu soluții personalizate de specialitate.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament pori dilatați!

Durată

30 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%