Tratament psoriazis

Tratament psoriazis la Derma Elite

Beneficiați acum de un tratament psoriazis la centrul dermatologic Derma Elite! Psoriazisul este o afecțiune cu un impact psihologic major, putând afecta orice parte a corpului, atât la copii cât și la adulți. Este caracterizat de plăci roșii cu descuamare alb-argintie.

Există mai multe tipuri de psoriazis, iar fiecare formă prezintă anumite caracteristici unice care permit medicului dermatolog să determine ce tip sau tipuri de psoriazis prezintă un pacient. În anumite cazuri se prelevă o biopsie de piele pentru a ajuta la confirmarea diagnosticului.

Nu există boală dermatologică cu mai multe tratamente decât psoriazisul, așa încât pacienții trebuie să fie încrezători și să se prezinte la medicul dermatolog pentru a beneficia de cel mai modern tratament psoriazis.

La clinica DermaElite poți beneficia de laserul V Beam Perfecta sau laserul Cynosure cu ajutorul cărora putem realiza un tratament psoriazis asupra leziunilor aflate oriunde pe corp.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament psoriazis!

Durată

X

Durere

X

Recuperare

X

Muncă

X

Activități sociale

X

Activitate fizică

X

Satisfacție

X