Tratament cicatrici

Tratament Cicatrici

Tratament cicatrici – acele urme inestetice care acum pot fi totuși îndepărtate.

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii precum acneea, cicatricile sunt o neplăcere cu care toți ne-am confruntat la un moment dat în viată. Deși dizgrațioase uneori, sunt un exemplu al felului uimitor în care pielea se vindecă. Așa cum bine știm cu toții, e mult mai ușor să prevenim decât să tratăm.

Astfel, dacă urmează să ai sau ai avut recent o intervenție chirurgicală și îți e teamă să nu rămâi cu cicatrici inestetice, avem o soluție miraculoasă pentru ține.

La 2 săptămâni de la intervenție putem folosi un laser care se numește V Beam Perfecta și care pe lângă faptul că îndepărtează roșeața postintervenție, previne proliferarea vaselor și apariția cicatricilor hipertrofice și cheloide.

Dacă ai o cicatrice mai veche inestetică de care dorești să scapi, te așteptăm la DermaElite cu numeroase lasere și tratamente pentru cicatrici:
•      Laser fracțional cu CO2 – atât pentru cicatricile subdenivelate, cât și pentru cele ieșite în relief;
•      Laser V Beam Perfecta – pentru cicatricile roșii;
•      E Matrix – pentru cicatricile superficiale;
•      Injectarea intralezională de triamcinolon acetonid – pentru cicatricile ieșite în relief.

Clinica DermaElite îți pune la dispoziție o gamă largă de soluții dermatologice pentru a rezolva problema ta în cel mai eficient mod posibil. Așadar, pentru alte tratamente de care ai nevoie precum un tratament negi, dar și multe altele, te invităm să alegi soluțiile potrivite pentru sănătatea pielii tale.

Pentru programări sau alte informații, te rugăm să ne contactezi în Social Media, pe pagina noastră Derma Elite & Laser Clinic Cluj sau direct la numărul de telefon 0742 900 800.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament cicatrici!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x