Tratament cicatrici

Tratament Cicatrici

Tratament cicatrici – acele urme inestetice care acum pot fi totuși îndepărtate.

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii precum acneea, cicatricile sunt o neplăcere cu care toți ne-am confruntat la un moment dat în viată. Deși dizgrațioase uneori, sunt un exemplu al felului uimitor în care pielea se vindecă. Așa cum bine știm cu toții, e mult mai ușor să prevenim decât să tratăm.

Astfel, dacă urmează să ai sau ai avut recent o intervenție chirurgicală și îți e teamă să nu rămâi cu cicatrici inestetice, avem o soluție miraculoasă pentru ține.

La 2 săptămâni de la intervenție putem folosi un laser care se numește V Beam Perfecta și care pe lângă faptul că îndepărtează roșeața postintervenție, previne proliferarea vaselor și apariția cicatricilor hipertrofice și cheloide.

Dacă ai o cicatrice mai veche inestetică de care dorești să scapi, te așteptăm la DermaElite cu numeroase lasere și tratamente pentru cicatrici:
•      Laser fracțional cu CO2 – atât pentru cicatricile subdenivelate, cât și pentru cele ieșite în relief;
•      Laser V Beam Perfecta – pentru cicatricile roșii;
•      E Matrix – pentru cicatricile superficiale;
•      Injectarea intralezională de triamcinolon acetonid – pentru cicatricile ieșite în relief.

Pentru programări sau alte informații, te rugăm să ne contactezi în Social Media, pe pagina noastră Derma Elite & Laser Clinic Cluj sau direct la numărul de telefon 0742 900 800.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament cicatrici!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x