Tratament cicatrici

Tratament Cicatrici

Tratament cicatrici – acele urme inestetice, care stau și ca dovadă a capacității uluitoare de vindecare a pielii, pot fi totuși îndepărtate.

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii precum acneea, cicatricile sunt o neplăcere cu care toți ne-am confruntat la un moment dat în viată. Deși dizgrațioase uneori, sunt un exemplu al felului uimitor în care pielea se vindecă.
Așa cum bine știm cu toții, e mult mai ușor să prevenim decât să tratam.

Astfel, dacă urmează să ai sau ai avut recent o intervenție chirurgicală și îți e teamă să nu rămâi cu cicatrici inestetice, avem o soluție miraculoasă pentru ține. La 2 săptămâni de la intervenție putem folosi un laser care se numește V Beam Perfecta și care, pe lângă faptul că îndepărtează roșeața postinterventie, previne proliferarea vaselor și apariția cicatricilor hipertrofice și cheloide.

Dacă ai o cicatrice mai veche inestetică de care dorești să scapi, te așteptăm la DermaElite cu numeroase lasere și tratamente pentru remanierea acesteia:
•      Laser fracțional cu CO2 – atât pentru cicatricile subdenivelate, cât și pentru cele ieșite în relief
•      Laser V Beam Perfecta – pentru cicatricile roșii
•      E Matrix – pentru cicatricile superficiale
•      Injectarea intralezionala de triamcinolon acetonid – pentru cicatricile ieșite în relief

Pentru programări sau alte informații, te rugăm să ne contactezi în Social Media, pe pagina noastră Derma Elite & Laser Clinic Cluj sau direct la numărul de telefon 0742 900 800.