Tratamentul leziunilor pigmentare

Tratamentul leziunilor pigmentare

Tratamentul leziunilor pigmentare se realizează în mod eficient și elegant la Clinica Derma Elite, cu aparatură de ultimă generație.

Fiecare dintre noi avem câteva semne brune pe pielea noastră. Fie că sunt pistrui, efelide, semne de bătrânețe, lentigo-uri sau semne din naștere, avem o veste bună pentru tine. Dacă aceste semne te deranjează, la Clinica Derma Elite tratamentul leziunilor pigmentare se face cu ușurință, acestea pot fi îndepărtate fără urmă!

Tratamentul este unul sigur și eficient, se realizează cu laser AlexTrivantage, acum disponibil și în România! Cu 3 lasere în unul singur, QS Nd:Yag 1064nm, QS Nd:Yag 532nm și QS Alexandrite 755nm, laserul AlexTrivantage este tratamentul revoluționar pentru pete, melasmă, tatuaje, semne din naștere.

Acest tratament se poate face în siguranță pe orice zonă a corpului: față, gât, umeri, trunchi, mâini și picioare. Tratamentul este non-invaziv și fără efecte adverse. Dacă se respectă instrucțiunile dermatologului, odată îndepărtate, aceste leziuni nu recidivează.

  • Rezultate vizibile după prima ședință;
  • Minim disconfort;
  • Rapid, non-invaziv;
  • Rezultate excelente de lungă durată.

Clinica DermaElite îți pune la dispoziție o gama variată de soluții eficiente și non-invazive pentru sănătatea pielii tale, așadar, pentru alte probleme vizitează pagina noastră dedicată pentru tratament negi, dar și multe alte tipuri de tratamente de corp efectuate prin intermediul unor aparaturi de ultimă generație.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament leziuni pigmentare!

Durată

30 Minute

Durere

NU

Recuperare

SPF 50+

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%